esskacan Sigarayı nasıl bıraktınız kızlar ben bırakamıyorum. Ovitrelle vuruldm 3. Gündeyim. Doktorum kesinlikle içmicksin diyor ama yapamıyorum siz nasıl bıraktınız?
Semaaa__ esskacan 25. Haftadayım bırakamıyorum 1 paketi 3 günde bitiriyorum elimden geldiğince az içiyorum
lamazia esskacan 2 günde 1 paket içiyordum normalde de. İlk öğrendiğimde bırakamadım. Sonra içtiğimde ya bebeğime bişey olursa hissi geldi. Korktum hatta yarıda bıraktım. 1 aydır içmiyorum. Ama hevesim gitti mi hayır sadece erteliyorum. Sadece kahvaltıdan sonra kahveyle galan aklıma geliyor yoksa aklıma gelmiyor rahatladım hatta
fatos_7610 esskacan ilk hamileliğimde tiksindim bıraktım içmedim taki doğurup eve gelene kadar şimdi ikinciye hamileyim yine bıraktım ama tiksinmedim canım istiyor hele yanımda içiyorlar yada sigara paketini göreyim yiyesim geliyor zor tutuyorum kendimi ama sabır 23. Haftamdayım doğurayım eve gelir gelmez içicem canıma tak dedi 😂😂
Star5823 esskacan canım sigara çocuk istemi sürecinde asla kullanılmamalı ben de bunu biliyordum bazı tedavilerimde hatta tamamen bırakmışlığım da oldu uzun süreler içmedim ama hep negatif sonuçlandıktan sonra geri döndüm. En son tekrar tedaviye başlama kararı almıştık ve dedim ilaçlara başlayana kadar içeyim sonra bırakırım veya duruma göre karar veririm. Tedaviyi beklerken doğal hamile kaldığımı öğrendim ve direkt paketi çöpe attım içmiyorum ve içiken yerde bile durmuyorum. Sana tavsiyem bazı şeyler umduğun gibi olmayınca kendini suçlama sigarayı azalt belki hatta bırakabilirsen bırak ama içtiğin için de kendini strese sokma. Gebelik olduğunda bırakma iradeb olduğunu bil. 🙏
esskacan Semaaa__ lamazia İnşallah bırakabilirim eşimin yanında doktor kesin net konuştu çünkü oda sürekli içme diyor. Bi yanım istemiyo ama yapamıyorum. Sakıza başladım 2 gündür 😅
esskacan fatos_7610 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻 az kalmış biraz daha sabır bebiiş için💕 bende bırakabilirim inşallah
mervisatik en son beta sonucumu beklerken içtim,pozitifi görünce direkt kestim ben. Ama emzirmenin 7. ayındaki içeceğim sigarayı hayal ediyorum 🤣
esskacan Star5823 teşekkür ederim canım benim. Daha benim ilk tedavim bu 14 aydır deniyoruz. Her ay olmadıkça stresten daha fazla içtim. Ama bu sefer umutluyum inşallah hayal kırıklığına uğramam. Herşeye dikkat etmeye çalışıyorum sigarayıda kökten halledicm
gebeskapbulba Evladınızı sağlıkla kucağınıza aldığınızı hayal edin, bende çok çok zor bıraktım ama detaylı ultrason olumsuz geçince bebeğime kıyamadım onu sağlıklı kucağımda hayal ediyorum hep isteğimi bastırıyorum. 37 haftalık olduk inşallah sağlıkla kavuşucaz 💗