bebekisteyen meklc poliklinikte öğleden sonra çıkıyor canım genelde sonucu yaz çok inşallah gebesinizdir 💗
Zeynepkab meklc çok mutlu oldum adınıza kutlarım Allah sağlıklı kolay güzel hamilelik ve doğum geçirmeyi nasip etsin
meklc dilbenuro Esma006 bebekisteyen erkekcocukannesi hamilelikteikincibahar tugba_211 Çok teşekkür ediyorum kızlar bu benim 5 inci gebeliğim ama ilk gibi 3 kaybım var çok şükür bir bebeğim var 2 buçuk yaşında geçen aylarda kaybettim bu ayda tekrar pozitifi gördüm istemiyordum ama yanlız kalmasına da razı olmadım bu süreçlerden bir çok kez geçtim ama hep bir şüphe oluyor sağlıklı mı sağlıksız mı diye birden çok kaybim olduğu için inşallah yarın da güzel haber alırsam direk iğne tedavisi vs olucak destekleriniz ve iyi dilek dualarinizla çok mutlu ettiniz çok teşekkür ediyorum 🩷
meklc zehra078 ben 7 üstü pozitif diye biliyorum ama burda bir çok kişibin yazısını okudum yükselme ihtimali de varmış
meklc yazgulkurt yok canım ben adete 7 8 gün vardı öğrendim daha günüm geçmedi yarın olmam gereken gün çok erken öğrendim