harika3838 nillltasss merhaba hayırlı olsun ☺️ bende 6dan sonra yavaş yavaş başladı diye hatırlıyorum. Genelde kalp atışından sonra başlıyormuş. Sağlıkla kavuşun inşallah
esin08 nillltasss bende 5+2 koku hassasiyeti iştahsızlık ve bazı besinlerden tiksinme var çok kötü şeyler başlamadı daha bakalım :)
nillltasss esin08 benimde ara ara başım dönüyor başka şikayetim yok bakalım böyle devam eder inşallah ☺️
esin08 nillltasss ay çok yakınız bende Dr gitmedim ama tahmin olarak 5+2 yazıyor uygulama da :) belirtin varmı ilk çocuk mu bende bi oğlan var 3.5 yaşında :)
ikibebislimom esin08 benim de 3 yaşında oğlum var 5+3 haftalık hamileyim iştahsızlık koku hassasiyeti halsizlik var ama yoğun grip oldum bir halsizlik ondan da olabilir
esin08 ikibebislimom bende bende aynı belirtiler kusmam daha başlamadı ama olur mu bilmiyorum oglumda 4 ay çok kötü kusma vardı bakalım :) siz gittiniz mi Dr a
ikibebislimom esin08 evet canım gittim keseyi gördük ama kalp atışı için daha erken dedi doktor benim de oğlumda ilk 4 ay aşırı kusma vardı inşallah bunda yaşamam
esin08 nillltasss belirti yaşıyor musun bunda oglumda 4 ay çok kustum ama bunda birşey yok kusmayla ilgili koku hassasiyeti vae birde yumurta yiyemiyorum :)