Kızlar merhaba ben mi abartıyorum sabah sabah cinnet geçirmek üzereyim şimdi olayı anlatıyorum bana bi akıl verın ya çok öfkeliyim….
Kanamam vs oldugu için okul kapandıgında tekırdaga annemin yanına gittim ikili test zamanı geçiyor diye tekırdag şehir hastanesine gittm zaten kanamadan orda yatışımda olmustu ense kalınlıgı bakılsın diyeydi amacım doktor test isteyince büyük ihtimalle istanbulda olucam annem alabilirmi dedim tabiki gelip alabilir dedi eşimde şahit velhasıl kelam 21 gün geçti barkod annemde gitti doktor yok deyip yolladılar bilenler bilir kumbağ ve hastane arası çok uzak neyse bi hafta itinayla aradım doktor ordamı diye ilgilenmediler biri diyo 5 de sonra ara arıyorum çıkmışlardır diyo diğeri kadıj doğuma bağlıcam diyo açan yok bi hafta böyle geçti.bugun tesadüfen randevu buldm annemi yolladım doktor orda belliki sekreterlik kayıt açmamış doktora sorunca koca kadını çık dışarı sizlemi uğraşcam diye azarlamış üstüne bide annem durumu belirtince herkes bişey istiyo zaten bütün hastalar bitince bakarım demiş kadın 9 dan beri orda yani haksızmıyım sizce burda sorun bendemi