rk_waiting Byzz61 ben altıncı gün yapmıştım aşırı silik şekilde çıkmıştı ama şunu bilerek yapmak lazım. Kimyasal olabilir, testler yalancı olabilir. Ben bu durumları kabullenerek yapmıştım. Ve pek bir koyulaşma görememiştim. Asıl koyulaşma test günü olmuştu
ozden2 Byzz61 ben 5. Gün yapmıştım silik çıkmıştı. Ama ikindi. Bilemiyorum ondan dolayı da erken çıkmış olabilir
Gkce18 Byzz61 canım ben 5te yaptım cıkmadı bugun 6. Günüm hala cıkmadı elinde testin varsa dene bende testler var diye kullanıyorum meraktan
seymakca12 Byzz61 Hiç bir belirtim yoktu. Belirgin çıkmıştı ama benim ikizdi o yüzden hcg hızlı karışmış olabilir
Byzz61 Gkce18 bende hiç test yok ya 6. Gün bir yapsam mı acaba diyorum ama sonra çok üzülürüm yıkılırım diye de korkuyorum. En azından içimde şimdi bi umut var. Olumsuz olursa insan boşluğa düşüyor
Gkce18 Byzz61 canım eğer cok merak ediyorsan bence dene yarın ben duramıyorum durabilirim diyosanda dur 😇
Denizz44 Byzz61 Bence günün dolana kadar bekle boşuna strese koyma kendini varsa bile henüz idrara karışmadığından negatif görürsen üzülüp stres olacaksın gerek yok bende bekliyorum günümün dolmasını 🤍
aasunan Byzz61 bence yapmayın test gününü bekleyin bende tam test gününde yaptım benim pozitif inşallah sizinde pozitifdir eğer yapsaydım erken negatif görseydim yıkılırdım testlere güven olmuyor şuanda beta iki katı artmasını bekliyorum yani hep bekliyecez hiç sıkıntı bitmiyor sonra kalp atışı hep stres inşallah sizinde pozitif haberini alırız 🌸