Bestehasan Kizlar doktorum bana 36.haftadan sonra çatı muayenesi yapabiliriz dedi gec mi bide bebegim kız
Dnzcngz Bestehasan Hayır canım geç değil. Zaten 36 da başlıyor çatı muayenesi ben 38. Hafta da oldum hatta.
Aysecolak Bestehasan 38.hafta en ideal zamanmış bende sürekli doktoruma soruyordum ... Çatı muayenesi doğumu çağırıyor diyorlar o sebeple 38.hafta Bebek için de ideal oluyormuş ...
Esenhafsaduru Bende 36 da gittim muayne. 1 hafta sonra kontrol var dedi.sonraki hafta catı yapıcam dedi yani 38 olucam 😊
meeese Bana da 37 yapıcam dedi doktorum yani yarın 36 erken sayılır bence ama doktor daha iyi bilir herkesin durumları farklı farklı sonuçta
Duyguanneoluyor Bestehasan ben 37 yim doktorum çatı muayenesini şimdi yaparsam kanaman olabilr tedrgin olursun dedi 38 de yapalm dedi
baharayazz Bestehasan benim doktorum 38. Haftamda yaptı. Özellikle son haftalarda yapıyorlar çünkü dogumu tetikliyor diye biliyorum
Bestehasan Huzur20 doktorum bana 36 da yapcam dedi cnm soylesem mi 1 2 hafta yaptirsam diye erken gibi geliyo bana da cati muayenesini 4 parmaginla mi yapio 2 parmaginla mi cnm onu da bilmiyorum