Canım devlet hastanesine mi gittin bilmiyorum ben bugün devlete gittim bana kağıt da vermediler zaten zar zor video aldım bebeğin ne yandan duruşu var ne bacak arası var eğer Sana söylenecek her şey zaten senin bildiğin şey yani ya kız ya erkek o yüzden buradan söylenen hiçbir şey şu anda inanma çünkü neden duruşu var mı bu gözüküyor ne bacak arası gözüküyor tahmin yapılabilecek o yüzden bir hafta sonra ya da 10 gün sonra sen yine bir git o zaman bence net bir şey söyler.🤍 Ha bu arada Kızlar keseye göre yorum yapmayalim ya onları artık gerçek olmadığını biliyoruz şimdi keseye konumuna falan bakarsak benim oğlum yarı kız yarı erkekti zaten şimdi buna baktığımız zaman direkt erkek gibi gözüküp direkt böyle şekilli üstten gelmiş yani teoride erkek ne gösteriyorsa ben de o gözüktü 6′da kalp atışı gözüktü 8.30 gibi tamam insan şekli olmuş yani bildiğin benimki %100 erkek ama değildir nasıl değildir bunlar kızla da oluyormuş erkekte de oluyormuş %100 ve erkek dediğimiz kadının kss’yi bebeği yani hiç değişmeyecek dediğimiz şey kadının kız çıktı o gün bugündür asla inanmıyorum bacak arası ve çıkıntı görmem lazım ya da o çizgi görmem lazım ben bugün gittim tam göremedim ama bir çıkıntı var da aşağıda ama bebek zaten sabit değil 30 saniyeydi bacak arasında gözüktüğü zaman bomboştu artık bir şey çıkarmi çıkmaz mı bilmiyorum bana kız gibi geldi o gördüğüm çizgi de o yani çıkıntı da bence o hani en başta oluşan nub çizgisi var ya herhalde oydu yani bacak arası bomboştu 12 yım nerdeyse