ozge114 Kizlar çok arada kaldım ya ikinci oğluma hamileyim ilk cocugumun ismi Ahmet emir ikinci için ise Kayra ve Emirhan arasında kaldık sizce??????
seher4206 ozge114 yerine göre tabi yaramaz olmasa sorun olur ama genelinde uysal laf dinleyen her yemeği yiyen biri maşallah 😂
ozge114 seher4206 pek inanarak diyemiyosunuz gibi hissediyorum ben amaaaa maşallah her yemeğini yesin şifa olsun :)
seher4206 ozge114 yok inanıyorum dediğime bazen çileden çıkıyorum tabi 😂 ama diğer çocuklar ile kıysalama yapıyorum kuzenleri olsun benim ki süt dökmüş kedi onların yanında şükrediyorum benimkine
alcnrabia ozge114 tamamsa emir ile Emirhan aynı zaten iki çocuğun ismi de niye aynı olsun farklı birçok isim varken
ozge114 alcnrabia ilk çocuğum Ahmet emir ikinci isim de uyumlu olsun diyor eşim bende çok kararsız kaldim
ozge114 seher4206 aman aman hep böyle uslu olsun inşallah bizimkiler hareketli annesi yaramaz değil :)))
esmanurmurat ozge114 ben oğlumun adını kayrahan katacağım eski soy ismim kayraydı hanıda çok severim mutlu oldum görümce ikiside çok hüzel sağlıkla gelsin
ozge114 esmanurmurat bende çok beğeniyorum ama bazı yerlerde Tanri ismi vs yazıyor kafamı karıştırdı ya