temmuzonbir Annesiiiii_ benim 4 lü yüksek riskli çıktı sıvı alındı hiç bir sorun da yaşamadım sonuçta temiz şükürler olsun içim rahat devam ediyorum
Annesiiiii_ temmuzonbir Gözünüz aydın sevindim sizin için 🌸 Bendeki yüzde 1 bile olmadığı için riske atmak istemedim arayan kişide riskli bir işlem onayınız gerekiyor diyince gerek duymadım açıkçası.
ikizannesiasl Annesiiiii_ canım amniyosentez anne ve bebek için zor bi işlem tekrar detaylı baktırmanız çok daha iyi ve üçlü test artık önermiyorlar fetal yaptırdınız mı onda yüzde doksan doğru sonuç çıkıyor
Annesiiiii_ ikizannesiasl Evet yaptırdıktan sonra araştırdım keşke en başında araştırsaydım. Fetal yaptırmadım ama detaylıca bi baktırayım özel hastanede gerek görürse onu yaparız artık.
temmuzonbir Annesiiiii_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💓 artık risk çok az sıvı aldırıp aynı gün işe gidenler var ben eğer yaptırmasaydım doğuma kadar o bilinmezlikle kendimi harap ederim o yüzden hiç düşünmeden onay verdim
deletedmom0913 Annesiiiii_ benim ikilide 1:68 cıktı ultrason bulguları temiz olmasına rağmen amniyosentez verdm. Cok sukur bi sıkıntı olmadı 1 hafta dnlendm ağır iş yapmadım sonucum temiz cıktı iyiki yaptırmısım diğer türlü doguma kadar kafamda soru işareti olcaktı
izgiylc Annesiiiii_ ben sizin yerinizde olsam o riske girmezdim çok kafanıza takılıyorsa fetal dna yaptırırdım. Bir de 3lü taramada muhakkak bi yüzde veriliyor bu da ebeveyni çok üzüyor diye duymuştum.
Annesiiiii_ izgiylc Verilen yüzde yüksek olsa yaptıracaktım ama %0,53 ihtimal. Yani %99,5 sağlıklı. O yüzden riske atmadım biraz daha araştırıcam.