nil_a Kızlar 34. Haftadayım hastane çantam hazır tamamen artık kapattım 😊 İçeriği belki yardımcı olur sizede Bebek için hemşireye; alt üst takım -çorap,şapka,zıbın -2 tane bez -penye battaniye Yedekler; -4 tane takım 2’si tulum 2’si alt üst -2 tane ağız mendili -3 tane omuz mendili -orta kalın penye battaniye -müslin battaniye Bakım ürünleri -20 tane bez -pamuk -3 tane alt açma örtüsü -içeriği temiz ufak paket ıslak mendil -süt kaşığı -emzik -biberon(her ihtimale karşı) Anne için; -2 gecelik -2emzirme sütyeni -3-4 alt çamaşır -çorap -penye hırka -5 adet depend/ biraz gece pedi -ıslak mendil -tarak -abartmadan makyaj ürünü çekim için -yine çekim için elbise -içeriği temiz deodorant Baba için; -2 tane penye -pantolon Ve öneriler üzerine ekleyeceklerim; -bitter çikolata -kahve -sakız Ben doğumu eylül sonu ekim başı bekliyorum Eksik bir şey varsa yazarsanız sevinirim 😊
tugbasimsek_ Kettle ve emzirme yastığı Özellikle ilk doğumsa emzirme yastığı çok lazım oluyor doğru emzirmeyi falan bilmediğimiz için benim bayağı işime yaramıştı
nil_a tugbasimsek_ su ısıtmak için ekipman olur diye düşündüm hastanede en kötü kantinden alınır emzirme yastığıda yer kaplıyor diye almadım ama herkes almamı söylüyor 😔