Serapmom1 Kraftın Tokyo modelini aldım, fakat arabaya takılınca puset örtüsünü taktığımız kol mekanizması geriye gidiyor kullanan var mı nasıl yapıyorsunuz ?
ecemk94 Serapmom1 o modeli kullanmıyorum ama arabaya takarken farkında olmadan o kol kısmını hareketlendiren bi yere eliniz değiyor olabilir. O taşıma kısmı kolay kolay hareketlenen bişey değil çünkü
surpriz_anne Serapmom1 merhaba ben de aldım indirimden🥰🥰 hayırlı uğurlu olsun nasıl memnun musunuz öncelikle duruşundan vesaire sizce nasıl
Serapmom1 surpriz_anne ürünün kendisinden çok memnunum🥰🥰 sadece puset örtüsü kullanımı yapımı nasıl yapılıyor, mekanizma geriye gidiyor çünkü 🤔
surpriz_anne Serapmom1 Çok sevindim ben de yeni sipariş ettim o yüzden ben henüz bilmiyorum siz de mi indirimden yakaladınız😄
Serapmom1 surpriz_anne evet indirimde yakaladım, sadece puset örtüsü takamasi sıkıntı geri kalan herşeyi çok güzel ☺️
Serapmom1 surpriz_anne sağlıkla kullanalım inşallah 🥰😍 arkadaşımda varmış kitlemeden de kullanılabilir ben öyle kullandım dedi 😇
surpriz_anne Serapmom1 merhaba bize de bugün arabamız geldi çok memnunuz korkumdan taşıyamadım çok ağırsa eğer diye tırsıyorum biraz umarım o kadar ağır değildir🤗🤗🤗 kumaşı özellikleri vesaire çok iyi 🤗 Puset örtüsü de taktik biz sorun olmadı kilitlemeden taktik dediğiniz gibi
Serapmom1 surpriz_anne merhaba 😇 ayy güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim 🥰 hangi rengini aldın ☺️ birde kullanışlı çok hafif ☺️🦋
surpriz_anne Serapmom1 ben griyi aldım çok beğendim çünkü şimdi bahar ayında yaz ayında çıkartacağız için çocuğu siyah çok emmesin istedim bir de şöyle bir şey zaten grisi de öyle çok şey değil yani cırtlak bir gri değil açık bir gri değil yine koyu sizin nasıl renk🤗🤗🤗 ama her türlü çok güzel araba çok beğendim sizce çok ağır mı??
Serapmom1 surpriz_anne bende yeşil renk aldım, hafif kullanışlı araba, herkes çok memnun bende memnunum 😍😇
surpriz_anne Serapmom1 hafif yazınızı görmemişim evet sürerken çok hafif sadece Kaldırmadım Allah güzelliklerle kullanmayı nasip etsin🥰🤗🌷💐