Nisannurr Kızlar 2 saate sezaryene girecem ama aşırı korkuyorum yani korkumu size tarif bile edemiyorum. Dua istiyorum sizden lütfen dua edin kolay bir doğum olsun ağrısız sızısız, bebeğimde ben de sağlıkla çıkalım 🤲
gamzee7 Nisannurr benimde nişanım geldi evde sancıları bekliyorum inşallah en sağlıklı huzurlu şekilde kolaylıkla kucağınıza alırsınız göz açıp kapayıncaya kadar bitsin 🫶🏻
Ezel04 Nisannurr allah yardımcınız olsun sağ salim çocuğunla çıkarsınız inşallah allah sana güç kuvvet versin cnm 🤲🏻🌹🌹🌹
saziment Nisannurr dualarım seninle bacım sağlıkla kolaylıkla bebeğine kucağına alırsın inşallah 🥺 benimde kontrolüm var hastanedeyim benimde bugün ameliyata alınma olasılığım çok yüksek bende muhtemelen bugün doğum yapacağım sende bana dua et hem bebeklerimiz hemde bizler sağlıklı olalım inşalah kolaylıkla güzellikle geçsin inşallah
Nisannurr tugceonel2 amin amin çok teşekkür ederim Rabbim sizinde gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
Nisannurr gamzee7 amin canım benim inşallah seninde du gibi kolay bi doğumun olur sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
yineyeniyeni saziment Allah yardımcın olsun sağ Salim kurtarırsınız inşallah bebişlerinizi düşünün onlara kavuşacaksınız herşey yolunda gidecek merak etmeyin anneleri
yineyeniyeni Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sağ Salim ikinizde kurtarırsınız sezeryandan korkma canım bişey hissetmiyorsun sezeryanda sonrası ilk ayağa kalkış falan o kısımlar zor
Yaren_ars Nisannurr ben de dün sabah sezeryan oldum çok korkuttular beni büyük korkuyla girdim ama hiç de öyle değilmiş. Çok kolay degilmiş evet ama korkutuldugu gibi de değil dün ameliyattan çıktım bu gün yuruyebiliyorum sana tavsiyem doktor ayağa kalkabilir dediğinde 1 2 saatte bir yürü inan çok faydalı
saziment yineyeniyeni çok sağol bacım Allah razı olsun inanıyorum her şey güzel olacak ve yolunda gidecek inşallah
Nisannurr Nisannurr @Fatmanur_0416 @Ezel04 @saziment @yineyeniyeni @Yaren_ars @Daffyy hepinize teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun