Busce1 evet canım bizim de kısmen öyle, benim pcos görünümü var ultrasonda. Ama hormonlarım ve adetim düzenli. Yumurtlamam düzenli oluyor. Ovulasyonlada takip ettim çok uzun süre. Hepsinde pikten 14 gün sonra adet oluyordum.
Eşimin morfoloji iki sene önce yüzde 2 bu seneler yüzde 4 çıkmıştı ama doktorlar bunu sebep görmedi dediğin gibi çünkü sayı ve diğer değerler çok iyiydi.
Beş kere çatlatma iğnesi kullandım iki kere kimyasal gebelik oldu. Ocak ayında tüp bebeğe başladık her şey güzel giderken yumurta toplama günü hiç yumurta çıkmadı dediler. Boş folikül sendromu olabilir dediler. Yani foliküş var ama içinde yumurta yok dediler şok olduk. 6 ay psikolojim bozuk gezdim. Yaz döneminde başka bir doktorla başladık çok şükür yumurtalarım toplandı hem de fazlasıyla .
Şimdi işte ilk transferim oldu. Ama her zaman bir adım attım ve bir aksilik geldi bu süreçte. Allah nasip eder mi ya da ne zaman nasip eder düşünüp duruyorum .
Şu an tedavi gördüğüm doktorum en ufak ayrıntıya bile acayip takılan ve bu ufak detayları bile halletmeden ilerlemeyen birisi ama o bile sebep bulamıyor. Artık biraz da nasip diye düşünmeye başladım. İnşallah hayırlısıyla sonucumuz pozitif olur 🤲🤲🤲