eylusce ayseee344 anladım canım benim ara ara bıçak batması gibi rahmime ağrı giriyor ama ilaçlardan mıdır bilmiyorum 🤷♀️
1_Ozgnn ayseee344 anladım donmuş embriyo transferi olmuştun değil mi ilaç kullanmışmıydın rahim hazırlığı için felan
Busce1 Yncygt Öncesinde ilaç tedavisi başladı bana belirlenen gün ilaçlarımı kullanıp gittim hafif idrara sıkışık olmamı istediler makyaj ve parfüm kullanmadan gel dediler içeriye alıp önce ultrason ile istenen sıkışıklığa gelip gelmediğime bakıldı hazır olduğumda önce temizliyorum falan dedi doktorum sonra embriyolog bebişi getirdi pipet gibi birşeyle ve verdiler ben hiç yatmadım 15 dk içinde WC ye girip hemen hastaneden çıktım hiç birşeyde hissetmedim 2 gün regl ağrısı tarzı ağrın olabilir dediler hafif yaşadım ama o kadar pozitif geçti yani tabi herkesin farklı olabilir inşallah herkes kolaylıkla geçirsin 😊
fidanueg kızlar bugun kan sonucum 120 cıktı cok sukur 🥹 darısı sizlere olsunnn ya o kadar mutlu olduk ki 🥹🥹🥹♥️
Busce1 fidanueg Ay çok sevindim canım hayırlısı ile kucağına al inşallah 🧿🫶🏻Bizlere de bol bol dua et bizde tadalım inşallah bu duyguyu 🥹
ayseee344 fidanueg çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın inşallah sağlıkla yükselir ❤️kaçıncı gün kan verdin canım
fidanueg Busce1 Busce1 canım cok sagol 😍♥️ darısı sana da olsun inşallah rabbım kımsenın emegıbı bosa cıkarmasın
ayseee344 eylusce Busce1 Kızlar günaydın benim bugün T + 3 bugün kasık bel ağrılarım azaldı ama bacak iç tarafında sadece ağrı var onun dışında birşey yok sizde ne var ne yok kaçıncı gün oldunuz
fidanueg ayseee344 canım cok tesekkur ederım senınde guzel haberlerını alalım inşaşlah 🙏 10. gun kan verdim. evde test yapmadım hıc kendımı strese sokmak ıstemedım ne kadar merak etsem bile 😅
Asdfj ayseee344 merhaba bende bu ay tüp bebege basladım hayırlısıyla hepımız guzel haberler alalım ınsallah
fidanueg ayseee344 evet aslında bugundu kan normalnde ama ben dun verdım bır de pazartesı verıcem işte