alpilogg Öğrendiğim de 5+4 gündü. Zaman o kadar hızlı aktı geçti ki nasıl oldu anlamadım.Alışverişimi geçen hafta hallettim, fakat hepsi henüz poşet de İnşallah haftaya tüm dolabını kurup yıkayıp yerleştireceğim. Artık son 8 haftam 🤲🥹
Ftmnur11 Benimde 31+5 💕 iki ileri bir geri bu zamana geldik bakalım,Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, inşallah 😘
Kubra__mom Bugün itibari ile 28 oldum artık ✨🥹su gibi geçsin istiyorum , Allah yar yardımcımız olsun bu süreçte herkes bebeğini sağ Salim kucağına alır inşallah olmayanlara da en kısa sürede vermeyi nasip eylesin
alpilogg Kubra__mom Evet bende ama sezaryandan da bir korkmuyor değilim arada işte, 2. Sezaryanım olacak bu o ilk ayağa kalkıştan korkuyorum 🥸😬
Yelizkaya alpilogg bu arada sezeryan öneriyormusunuz normal doğumum çok zor geçmişti asla normal düşünmüyorumda ben
alpilogg Yelizkaya 1 gün var aramızda ☺️ Sizin alışverişleriniz tamam mı be yaptınız yerleştirdiniz mi her şeyi
Yelizkaya alpilogg daha hiç bisey almadım 2.gebeliğim benimde 20 güne kadar herseyi halletmiş olurum inşallah
alpilogg Yelizkaya bende geçen hafta topluca aldım benim de 2. Oğlum olucak biraz abisinden de kalanları var artık haftaya toparlayacağım iyice.
alpilogg Yelizkaya normali tecrübe etmediğin için bir şey söyleyemiyorum fakat. Sezaryanın da ilk kalkışı gerçekten ibretlik 😬🙈 o ilk ayağa kalkış yürüyüş tuvalete gitmek.. ama 3 günde baya baya geçiyor tabi.
Yelizkaya alpilogg ama normal doğumda o şekilde alttan dikiş olduğu için asla ıkınma tuvalet 1 hafta işkence gibi dikişler eriyene kadar daha doğrusu zaten oturmak bile çok zor ya yan şekilde yada uzanarak