PinkDream Akşam yürüyüşe çıkmıştık sokak lezzetlerinde midye gördüm en sevdiğim şeylerden biri 5 6 tane yedim taze sıcaktı iyi pişmişti yapay zeka felan da 1 kezden bi şey olmaz dedi😁😁😬😬 yedim gitti. Midye tüketiyor musunuz hiç arada 🫠🫠
kpsslianne PinkDream sürekli olmadığı sürece sorun olmaz bende bir kez yedim her hafta her hafta yemediğiniz sürece bir şey olmaz 🥲
Gokturkmom_ PinkDream Hamileyken en çok aşerdiğim şeydi ama asla ağzıma sürmedim yüksek civa içerdiği için zararlı maalesef
cicekkkkiz PinkDream şuana kadar en zararlı şey koladır ya arada onu içiyorum onun dışında birşey yok zaten 😅 arada kaçamak yapılır canım yapcak bir şey yok can çekince
Gamze-06 Gokturkmom_ yiyen varmı bi bakıyım dedim gönlümde razı değil ama işte 😂😂 neyse 5 ay sabrederim riske atmam. O kadar şey varken midye aklıma geliyor önüme çıkıyor heryerde
_pearl PinkDream hamileyken çok canım istedi ama asla yemedim onun iyi pişmesi sorun değilki zararlı doğurduktan sonra yedim çok sevmeme rağmen yemedim
meyvemsi PinkDream ay oyle bi canim istiyor ki dogurdugum an yicem hastaneye getiriceksin dedim esime o derece bir iki tane yesem bir sey olmaz bence ama esim asla izin vermiyor 🤣
toobe54 PinkDream vallahi okadar canım istedi 3 tane yedim ama bildiğim güvendiğim yerde yedim hamileliğimin başında şimdi 30 haftalığız canım istemiyor artık hevesimi köreltti o 3 tane