nurrkosar kızlar perşembe günü tam 20. haftamda tdap aşısı oldum bugün 3. gün ve inanılmaz agrım var buz koyuyorum bugun parol yuttum yok asla geçmiyor normalmi ne kadar sürer?
Ftmnur11 nurrkosar ilk dozda ben yaklaşık 15 gün ağrı yaşadım kolumu kaldiramiyordum, hafif şişlik ve ateşte vardı.ikinci dozda aşı yaptirdigim gün biraz ağrıdı sonraki gün bişey yoktu
ecemk94 nurrkosar 21.haftada tek doz tdap oldum hiç sorun yaşamadım. 2-3 gece üstüne yatamadım o kadar. Günlük yaşantımı etkilemedi
nurrkosar Ftmnur11 2. doz olmayacak daha önce yaptırdıgım için ama 15 gün agrı çok korkuttu beni uykumdan uyandım agrıdan şuan
nurrkosar Hatice_11 tetenoz difteri bogmaca üçünü tek bir aşıda yapıyorlar 4 hafta sonra da tek doz tetanoz ama benim tetanoz vat 5 yıl içinde sadace tdap yeterli
Hatice_11 nurrkosar bogmacayi duymuştum ama difteri aşısını duymamıştım. Peki vurulurken ağrıyor mu ilaçta yakma oluyor mu
nurrkosar Hatice_11 3 ü tek aşıda yapılıyor ilk gün ve vurulurken agrı olmadı sonrası çok oldu şuan daha iyiyim
devalp Dün sabah olmuştum aşıyı hiç bir belirtim yok. Kol ağrısı bile yok. Acaba sonra mı başlayacak.