nurelllaa nisan_g ilk kızımın adı İnci Lara Parla da onunla uyumlu oluyor hoş diye düşünmüştük ama cidden son dönemde çok yaygın
nisan_g nurelllaa güzel düşünmüşsünüz güzel bir isim parla yada yanına bir isim daha ekleyerek kendinize göre biraz daha kişisel hale getirebilirsiniz
Yasem4 Rabiamutlu Rusçada bu anlama sahip yalnız, Türk kültürüyle hiçbir alakası olmayan bu Alina isminin bu senenin bu kadar popüler olması üzücü
semaabak nisan_g ben Zeynep veya Elif olsun istiyorum eşim Bala olsun istiyor.. hâlâ belli değil anlayacağınız 🫠
vanilyalibuse nisan_g Zeynep olacak Allah’ın izniyle 🥰💞🌸 babasının süsü, değerli taşlar ve mücevherler, iyi, güzel, sevgili ve nadir bulunan anlamlarına geliyor, sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz 🎀
kslcvrye nisan_g Allah izin verirse Zeynep gökçe koyacağız ismini az kaldı heyecanlı bekliyorum 2.prensesimi 🩷🥰 ilk kızımın ismi de Zümra 🩷
Selosshh nisan_g ilay umay miray isimlerini düşünüyorum ama kararsızım biraz, oğlum var adı koray, yanına yakışacak bir isim arıyorum sonu ay ile biten😬😬😬
Ozlem_albayrak Oğlum var Murat Efe şimdi kızım olucak 1 hafta içinde Allah nasip ederse onada minel Ece koyacağız 😍
Alara6161 Eşim almira koyalım dedi çocuklarımzn ismi A yla başlıyor hep sıralamayı bozmayalım dedi bakalım ☺️