nisan_g Kızlar kızınıza ne isim koymayı düşünüyorsunuz anlamı nedir isim önerilerinizi bekliyorum karar veremiyoruz bir türlü 🫠
tortillam_ nisan_g Doğuma iki hafta kaldı hala ismi yok. -Ayyüce -Eylül -Ela -İlay Eşim birde Umay çıkardı. Hiç hoşuma gitmiyor. Hala isim bulamadık. İçime sindiremedim. İlay çok aklımda ama sanki tamamlanmamış gibi geldiği için kararsızım
cicekkkkiz nisan_g bizim tek isimdi Firuze idi yıllardır da net değiştirmedik hic. Şimdi yanına İpek ekledik, Firuze İpek koyacağız. İsim gülüyor bana resmen böyle hayal edince naif cicek gibi bi kız görüyorum karşımda
Ftmnur11 tortillam_ ayyüce çok güzel 🌙✨ Umay da güzel ama Türkiye’nin yarısı Umay oldu bu sene,gerek yok bence,ben tercih etmem,isimden soguttular resmen
haticeafsar tortillam_ ilay koyacağız bizde. Ama dediğiniz gibi sanki biraz eksik kalıyor yanına bir isim daha olsa güzel olur bence
cahanbebek İlk kızım Zehra elizan İkinci Zeynep liva olacak Allahın izniyle Zehra Aydınlık, çok parlak, yüzü nur gibi parlayan, ak yüzlü ve güzel kadın" Elizan uzaktan gelen ezan sesi Zeynep babasının süsü Liva övgü sancağı
tortillam_ Ftmnur11 Ayyüceyi de kimse beğenmiyor. Zaten en başta aileler. Ben takmiyormda eşimi soğuttular. Çocuk bizim çocuk kime ne diyorum. Kendi annem bile Ayyüce ne öyle Yücel gibi diyor. Sanane diyom tersliyorm. Eşimin annesinin dili dönmüyor anasına biSey diyemiyor. Umay da dediğiniz gibi 2 senedir bir furya aldı başını gidiyor. Bu sene de Gökçe ismi koyan koyana. Bundan 5 sene önce de Asel di🤣
delalinannesi Ftmnur11 ben de Ayyüce istiyordum beni de soğuttular ya.. Gülce Delal koymayı planlıyorum bu defa da bakalım daha 14.haftadayım doğuma kadar herhalde elli kere değişir 😅🤣
nisan_g tortillam_ bir isim patlayınca herkes onu seçiyor bebeğine katıyor ama ciddi anlamda içime sinen isim bende bulamıyorum napıcam hiç bilmiyorum
Yaradanisterse tortillam_ ayyüce yi ben de beğeniyorum ya ben de düşündüm eşimle aynı şekilde anne babalar soğuttu halbuki çok anlamlı
nisan_g tortillam_ eşinizi de susturun ben öyle yapıyorum ben dogurucam zorluğu benim sen sus diyorum işime gelmeyince 😂😂
unzilee8827822979 nisan_g kızlar ya kocam ASLI ismini koymak istiyor bende duru istiyorum ya sadece aslı yada aslı duru koyacağız güzelmiii