nazrinyuzbay BPD 33+2,HC 35+3,AC 34+1,FL 33 hafta denildi usmde bana. Çok korkuyorum😭ben de babası da uzun bebeğin bacak boyu kısa😢
isil_b nazrinyuzbay merhaba doğum yaptınız mı bacak boyu konusu ne oldu neden öyleymiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
gulbebekk 3 hafta gerilik biraz sıkıntılı daha önceki ölçümleriniz nasıldı . Detaylı ultrason ve taramaları yaptırdınız mı onlarda bir sorun çıktı mı ?
nazrinyuzbay gulbebekk hep iyiydi. Genelde max 2 hafta gerilik vardı bu haftada 3 oldu. Doktor pozisyonundan kaynaklı olduğunu söyledi🥲bana göre kilosu da az😢
gulbebekk Doktorunuza güveniyorsanı o ne derse o dur bazi bebekler minyon olabiliyor veya regl tarihine göre değilde geç döllenme olabiliyor . Eğer doktorunuza güveniyorsanız sadece dua edin ve moralınızı asla bozmayın diğer bir alternatif farklı bilindin işinde iyi olan bir doktordanda fikir alabilirsiniz
nazrinyuzbay gulbebekk Aslında 29 haftasına kadar gerilik yoktu hep haftasına uygundu. Sonra gerileme oldu doppler detaylı ultrason suyum her şey qayet iyi neden gerilik oldu ben de anlamadım. Benim boyum 1.75 kızımın kısa olmasına anlam veremiyorum
gulbebekk nazrinyuzbay malesef ki sizin boyunuzla yada eşinizin boyuyla olmuyor sadece ailenizde varsa oda etkili oluyor 🙂 İlk gebeliğim hep 1-2 hafta önde gidiyor du uzun ve kilolu doğdu 🌸 Ama şimdi kızıma hamileyim ve normal haftasına göre bazı değerleri 2-5 gün arası geri geliyor ve ölçümlerindede doktorum minyon bir bebek olduğu söyle testlerimde iyi çıktı sorunsuzdu hep . Ben bir 168 im eşüm 178 🙂 annem bir 1.50 babam 1.95 görümcem 1.55 bir çok etken var maleseff😅😅
nazrinyuzbay gulbebekk inşallah söylediğiniz gibi olur. Bir kaç güne başka bir doktora gidicem umarım her şeyin normal olduğunu söyler. Doğursam da rahatlasam evresindeyim artık😂
nazrinyuzbay gulbebekk Amin çok teşekkür ederim🥹🌸Rabbim tüm hamilelere kolaylıkla doğurmayı nasip etsin