ilaydagkk1 Meral_63 salı günü devlete gittim bir şey demedi küçük dedi erken dedi kalitesizdi de zaten
ilaydagkk1 Meral_63 bacım ben o samanda yazmıştım görüntü kalitesi baya kötü ama erkeğe benziyor diye Hayırlısı olsun bakalım seninki normal devlet hastanesi mi benim kide devlet ama bundan daha belirgin genede gerçi bana direk ekrandan resmini çek dedi
Meral_63 ilaydagkk1 özel hastane bacım bide 🤧😖bu sefer ekranda görüntü cekecem bende erkek hissediyorum İNŞALLAH 🥹🫂
ilaydagkk1 Meral_63 kız benim özel görüntüm 6 haftada bile baya belliydi 7 de devlet baya kötüydü ama bu hafta büyüyünce oda güzel çıktı
ilaydagkk1 Meral_63 ben valla devletten bu kadar beklemiyordum haftaya özele gittiğimde daha da belli olur herhalde hem büyümüş olur hemde kaliteli olur
bebek_annesiii rmyss262 Bugün öğrenirim diye gittim 12 haftalık gelecek ay gel dedi daha erkenmiş ama burda bazıları daha erken haftalarda bile öğrenen varmış şansızım galiba 😀çokta merak ediyorum 3. Bebişş
rmyss262 bebek_annesiii bende senim gibiyim 12+4 gittim göremedi 1 ay sonra gel dedi şuan 14+2 deyim çok sabırsızlanıyorum😂🥰
eminemiy bebek_annesiii başka doktora git bence ben 13+2 de öğrendim değişir mi bilmiyorum ama %80-90 dedi ve devlette
alev38 14+1 de öğrendim bende doktor ultrasonu koyduğu gibi bacak arası açıktı zaten direkt bende anladım bizde parti falan yaparız dedik ama bizim oğlan biraz edepsiz çıktı direkt açtı 🤣🤣