suveyda12_ Kızlar ikinci gebeliğim oksapar kullanıyorum İlk bebeğime de kullanmıştım. Az önce yine yaptım ama iğneyi yaparken çok yandı ve yarıdayken iğneyi çektim bir şey olur mu başına gelen var mı
ozgenur_3536 suveyda12_ lütfen kan sulandırıcıyı sonuna kadar kullan bende onu kullanıyorum bebeklerimiz için katlanmamız lazım yapacak birşey yok birde yarıda bıraktığın iğneyi başka sefere kullanma yenisini aç olurmu🙏🏻🌸
Nasippp suveyda12_ bende kullanıyorum kan sulandırıcı. İğneden önce buz kompleksi yapıyorum sonra iğneyi yapıyorum acı daha az oluyor. Göbekten yapıyorum daha kolayıma geliyor ve daha acısız.
rmy1 suveyda12_ benim kollarımda yer kalmadı ya karnıma vuramıyorum bir kere vurdum inanılmaz acıdı kolumda yanıyor ama göbeğim nedense çok acıdı bacağımdan yapayım dedim mahvetti ağrıdan bende nerdeyse yarıda çekecektim ama sabrettim
burcinn01 snfaof benimde oyle oldu esim canim yanınca korkup çekti sonra tekrar devamını yapti sizde yarımı yapin yenisini yapmayin
suveyda12_ ozgenur_3536 normalde yaparım ilk defa başıma geldi ters bir şey yaptım diye de korktum Olur teşekkür ederim
ozgenur_3536 suveyda12_ korkma sen iğneni düzgün kullan yeter allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
snfaof burcinn01 ben değil arkadaş öyle olmuş bende yarım olanı yapmasını söyledim ve asla ikinci doz yapmasını söyledim
Nasippp sudee13 valla en acısız bölge koluma bir kere yaptık o nasıl acıydı o günden beri koluma yapmadık
sudee13 Nasippp benim niye acıdı ya yanlış mı vuruyorum kollarım kötü olduğu için bende göbekten vuruyorum