_umutperisii Kızlar 2.sezeryan olacağım sorum şu ki kaçıncı haftadayken sezeryan günü veriliyor acaba ailemin yanında doğum yapacağım eşim uzakta ona göre gelsin istiyorum ☺️
buketdeniz19 _umutperisii benim ilkti 38 in içerisinde sezaryen yaptı doktorum genelde 38 diye biliyorum canım
ikincicocugunubekleyenanne O sana ve bebeğine bağlı değişiyor ben iki hafta önce sorduğumda net bir tarih söylemedi nstye bakalım önce dedi şuan 34+2 deyim bu hafta kontrolüm yine soracağım çünkü ona göre ailem gelecek net bişey der diye umuyorum 🤷🏻♀️
_umutperisii ikincicocugunubekleyenanne uzaktan gelecekler için biraz sorun oluyor ama napalım artık gidişat neyi gösterirse ona göre ilerliycez canım
_umutperisii Tortilla 1hafta öncesinden mi planlanır yani benim ilk sezeryanımda 2 gün önce söyledi o kadar uzun tutmasa bu sefer diye endişe ediyorum ister istemez eşim gelecek olunca
_umutperisii Cnuryasar inşallah bana da 35 36 da planlar sonrasında 39 a kadar beklemeye razıyım günü belli olsunda 😂
pnr_91 _umutperisii doktorunuza danışın mutlaka ilkinde 38+2 de olmuştum. 38 den sonra planlanabilir demişti doktorum.
_umutperisii pnr_91 şuan için belli bir doktorum da yok açıkçası memlekete geldim doğum için 31 haftalığım haftaya kontrolüm var o zaman bi doktorum olacak erken olduğu için de henüz söylemez diye düşünüyorum zaten
Cnrmommy _umutperisii ben daha 30. Haftadayım ama doktorum direk 39. Haftayı vermişti gün olarak da söylemişti tabiki son haftalarda nts çekiyorlar ya onlarda sancınız vs bir şey çıkarsa öne çekerler