kuzuc izmir_ kaçıncı gün embriyosuydu tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi 🥰 Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💝
izmir_ Eagle33 hayır kuzum 4 eylülde kontrol var o gün belli olucsk inşallah senin belli oldumu diğer postta cevap verdim ama görmedin galiba 😂
kuzuc izmir_ ben şuan 26. haftadayım tedavisiz doğal gebelik, tavmergende tedavi gören tanıdıklarım için postu takip ediyorum ☺️
izmir_ kuzuc aa çok sevindim sizin adınıza sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 🩷 ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz acaba bende kıpır kıpır hissetmek istiyorum artık 🤭
kuzuc izmir_ teşekkür ederim 🫶 İlk hareketini 17. haftada baloncuk gibi hissetmeye başladım 18. haftada net hissettim karnımdanda gözüküyordu hareketi🥰
kuzuc izmir_ belki şuan bile hareketini hissediyor olabilirsiniz gaz gibi dolanan bir his oluyor ama insan ilk önce anlamıyor, hareketlerini net hissedince aa gaz değilmiş bebek hareketiymiş dersiniz 😅😅
izmir_ kuzuc baloncuk tarzı bi guruldama oluyo bide uzandığımda karnımı tutuyorum bi dalgalanma gibi bişeyde hissediyorum 😂