minibebi benim de ilk gebeliğim düşük oldu 8. Haftada kalbi durdu 14 ocakta kürtaj oldum mart ayında banu hanıma rahimdeki perdemden dolayı gittim rahmimden dolayı değilmiş embriyo sağlıksız olduğu için düşmüştür dedi %70 kadının vücudu hamileliğe adapte olmuyor ilk bebekleri sağlıksız embriyo oluyor ve bir süre sonra gebelik bu şekilde sonlanıyor dedi korunmayı bırak hamile kal söz veriyorum bu hamileliğin çok güzel geçecek bana güven dedi hamile kalır kalmaz da gel dedi 2 ay korunmadım mayısta hamile kaldım Banu hanıma gittim 9. Haftama kadar da her salı randevusuz hemen beni alıyordu içeriye hep umut solu konuştu ya bu da düşerse dedim bi anne gibi hiç bir şey olmayacak korkma dedi kalp sesini dinletti cihazında ilk kez bi bebeğin kalbini benle birlikte dinlemiş🥹 bana ameliyata gerek yok senin rahmin normal rahim gibi sadece hafif kadeh şeklinde basık dedi kalp gibi 14 mm perde var rahmine bıçak değdirmek istemiyorum eğer bir daha düşük yaparsan ameliyat edeceğim seni dedi çok şükür dediği gibi bebeğime bir şey olmadı sağlıklı ilerliyoruz keşke normal kadın doğum doktoru olsaydı kesinlikle ona giderdim doğumu da ona yaptırırdım çok tatlı sanki ablam annem akrabam bir gün baklava alıp götüreceğim ona🤭