Gebeliğimin 10. Haftasından beri Zeynep Kamilde Aylin hanıma takipliydim, gebeliğimde hızlı kilo aldığımdan dolayı şeker takibi yapmaya başladık 20. Haftadan itibaren Aylin hanım kilo almamı istemiyordu genel olarak tüm hastaların kilo almasını istemiyor, gebeliğin sonuna kadar diyet yaptım, 37. Haftada çatı muyanesi ve Membran sıyırma yapıldı, 39 da tekrar yapıldı 40 iki gün kala tekrar yapıldı iki hafta boyunca azar azar nişanım geliyordu ve 37 den beri gece boyu hep sancılanıyordum hemde düzenli ama iki ya da üç saatten sonra kesiliyordu, 39+6 da suyla beraber nişan ve düzenli sancıyla acile gittim açıklık bir parmak ucu kadardı ama suyum gelmiş ve kanımda enfeksiyon vardı, bir kaç gündür çamaşırım ıslanıyordu ama su olduğunu anlamamıştım neyse yatış verildi doğumhaneye alındım doğumhaneler tek kişilik gayet konforlu doğum başlayana kadar eşim yanımdaydı, çarşamba sabah 4:30 da acildeydik 6 da yatış yapıldı, açıklık olmadığı için balon takıldı acılı bir işlemdi ağladım balon düşünce dört beş cm bir açıklık oldu sancılarım var ama kuvvetli değildi bi ara açılmam üç cm e geriledi sonra düşük dozdan suni takıldı saatler boyu sonra gece onda doktor kontrole geldiğinde suniyi neden arttırmadıklarını sordu ve kızdı ardından keseyi patlattı ve suninin dozunu yavaş yavaş yükselttiler ve akşam onda başlayan kuvvetli sancı sabah 5: 20 e kadar devam etti açıklığım çok yavaş ilerliyor suni çok kuvvetli ve ben hem halsiz hem uykusuz hem açım ağlıyorum sancı vurdukça bağırıyorum son 20 dakikada açıklığım hızlandı tabi ben iki defa sezaryene alın diye bağırdım açıklık 9 olunca eşimi odadan çıkardılar ve doğum başladı benim için ıkınma daha kolaydı önce bilmiyordum ama sonra tarif ettiler ebeler doktorlar çok kibardı ve baya bi ıkınmadan sonra bebiş doğdu bebiş doğar doğmaz sancı kesildi tabi bebeğin doğmasıyla felaket bir yanma hissediyorsunuz