duru_vv fatmabaki amin Allah büyük zaten hareket etmem gerekiyor kızım olmasa bu kadar hareketli olmazdım güzel tarafından düşüneyim 😅
mucizem_11 duru_vv kaburga batması da çok yaşadım bu sebepten sağ göğsümün altı ve aynı yerin sırt tarafı çok ağrırdı bebek yukarı baskı yaptığı için oluyordu hepsi . Şuan çok şükür onlar yok bu defa da aşağı baskı yapıyor 🤣
duru_vv mucizem_11 ahahah nerde dursalar sorun iyiki varlar onlarla güç buluyoruz 🫠 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
blnmyld fatmabaki Valla aşkım sona geldik artık ya ben çok takmamaya çalışıyorum bitti zaten son 60 günümüz 🥹
fatmabaki blnmyld bende takmamaya çalıştım bunca zaman aşkım çok düzenli stressiz geçti son 3 5 ayım ama bu durum tedirgin etti yalan değil birde 2 gündür bebeğim çok durgun hareket var ama yavaş ve nadir
blnmyld fatmabaki Aşkım bazen oluyor benim de bazı günler çok hareketli bazen sakin ve büyüdükçe yerleri daralıyor ya ister istemez yavaşlıyor hareketleri , karın sertliği bende de oluyor cuma kontrolüm var soracağım
aslnmelike03 Ben de kendimi çok halsiz hissediyorum ya 31+2 deyim ama çok başım donuyor bayılacak gibi oluyorum
Berivanilky fatmabaki bebek yukarı doğru büyüdüğü için eskiye göre daha sert oluyor normal. Belinizde üşütmenin bir tık üstü ağrı , alt karşınızda ishal ağrısı olmadığı sürece sorun yok. Bu anlattığım şey sancı ama :))
fatmabaki Berivanilky ay yok şükür ağrı sızı falan sadece sertlik var kasılma mı diye düşünüyorum ben
fatmabaki blnmyld anladım aşkım benim uzanınca oturunca yumuşayan ayakta durdukça sert bir karnım var önceki randevularımda doktora danışıyordum normal diyordu🙄