fatmabaki İyi akşamlar kızlar 31 haftalık hamileyim karnım sert ağrı falan yok ve yaklaşık 29.haftadan beri böyle sizlerde durumlar nasıl en son Dr randevusunda belinden kasıklara gelen ağrı yoksa normaldir dendi ama analık yine de düşündürüyor🤦🏻♀️
rmy1 fatmabaki aşkım benim bazen sert bazen yumuşak anlamıyorum genelde yemekten sonra sert oluyor bence sıkıntı yoktur
Prensesmom_ fatmabaki yalancı sancılar başlıyor o bebeğin toplanması rahatlamasıda doğuma hazırlıyor rahim kendini o yzuden oluyor
mezig6 fatmabaki 33+4 üm başından beri karnım hep sertti bazı kişilerde böyle oluyormuş kasılmalarım da ağrılı oluyor şimdiden
rmy1 fatmabaki kasılmayla felan ilgisi yok bence aşkım için rahat olsun doktoruma sormuştum normal demişti ağrı olursa tabi o farklı
mucizem_11 fatmabaki bu çok normal ben daha erken haftalarda da yaşıyordum bir süre yürüyünce ya da iş yapınca karnım sert oluyordu dinlenince normale dönüyordu bir sorun yok yani bu bir yalancı kasılma vs değil yalancı kasılmalar başlayınca aradaki farkı daha iyi anlarsınız
fatmabaki rmy1 bende 2 keredir muayenelerde soruyorum normal deniyor en son salı günü görünmüştüm herşey yolundaydı hatta 32 haftalık çıktı ölçümleri
Prensesmom_ fatmabaki 20 inci haftalardan itibaren başlıyor ama tabi göbek büyüdükçe bebek büyüdükçe biz hissediyoruz onları benimde 3 üncü gebeliğim 30 haftaligim ve 28 haftadan beri böyle ağrılarım oluyor korkmayın dinlenin mümkün oldukça solunuza yatın öyle rahatlıyor biraz olsun birde bu bel kaslarınin yapısı değiştiği için de ağrılar oluyor çok normal 🌸
blnmyld fatmabaki Erken değil aşkım ya bence benim oluyor hatta yalancı sancılarım karnım sertleşiyor ve bazen sancı gibi giriyor arada 🥲
lokismommy fatmabaki hayır erken değil benim 28.haftadan beri var 31+4 şu anda bu haftalarda başlıyor zaten genelde
fatmabaki Prensesmom_ ağrım falan yok şükürler olsun karın sertliğide aslında rahatsız etmiyor ama aklıma şüphe düşürüyor siz tecrübeli olduğunuz için cevabınız gerçekten çok değerli benim için 🧡
fatmabaki blnmyld benim hep sert olunca garipsedim annem dokunmuştu normal geriliyor karnın dedi ama yine de düşünüyordum normal mi diye
lokismommy fatmabaki bebeğim karnımın sağ tarafında toplanıyor taş gibi oluyor karnımın yanlarından öne doğru hissediyorum eşim belime masaj yapınca geçiyor gebe okulunda göstermişlerdi nasıl yapıldığına dair bide hep akşamları oluyor bende