Tugcebebek Merhaba, bu hastanede gebelik takibi olanlar yahut bu hastanede doğum paketi alıp memnun olan var mıdır? Kararsızlık yaşıyorum. Destek olur musunuz? Sabina hanım ile görüşme yaptım. İlk izlenimler güzeldi. Tavsiye eder misini ?
secondmomm Tugcebebek merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum. Ben de o hastanede takipliyim Tülin eroğluna ile devam ediyoruz biz. Ama ben Sabina hanım ile hiç görüşmedim. Direkt Tülin hanımla ilk görüşmeden sonra onunla devam etmeye karar verdim. Doğum paketi de aldım. 21+5 teyim şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Muayenelerde sadece sgk katkı payı ödüyorsunuz o kadar detaylı usg ve fetal dna gibi testler hariç her türlü tetkik kan idrar tahlili vs ücretsiz. Yani pakete dahil. İkili üçlü tarama testleri şeker yüklemeleri nstler doğum vs hepsi pakete dahil ben şu anlık memnunum. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. ☺️🌸
aysilla Bende Cengizhan Kolata için oraya gidiyorum. 25. Haftamdayım. Gayet memnunum şimdilik. Cengizhan bey sakin çok tecrübeli ve Gata doktoru olduğu için aşırı rahat ve güvende hissediyorum kendimi. Öneririm