gulciiin Adetime 10 gün var ama kasık ağrısı arada batma göğüs ağrısı bel ağrısı var normalde adetime bikaç gün kala oluyrum böyle ama 2-3 gündür var acaba hamilemiydim adet görürken yaşayan var mı
keremoms gulciiin test yapın erken gebelik olanlardan varsa çıkar zaten. Siz adet mi oldunuz çok açıklayıcı yazmamışsınız ilk gebelik mi eğer olursa
yazgulkurt gulciiin 10 gün erken bence bendede bulantı halsizlik sık sık idrara çıkma var hatta bazen yemek yemek isteyip bazen hiç yemek istemiyorum arada koku hassasiyetide var yaptım yaptım negatif çıktı bı kaç gün daha bekleyin öyle yapın varsada cikmiyo 10 gün oncesinde
gulciiin fikretbaciniz bnde öyle düşünüyordum ama hamileyken adet görenler oluyormuş işte 5 -6 ay adet gördüm de hamile olduğumu anlamadım filan dedim öyle bir şey mi acaba
fikretbaciniz gulciiin yok canın zaten 10-15 gündür çıkmışsın regl den bide 6 aylık hamile nadıl hisetmiycek kız mide bulantısı veya bebek oynamaz mı
gulciiin fikretbaciniz ne bileyim var vallahi burada bir yenge var o dedi bana ki ben de oğlumu beş aylık olana kadar bilmiyorum dedi anlamadım dedi adet gördüm dedi