gebebirisi08 kizlar 26 haftalik hamileyim ama bugun bebegimin hareketlerini hissetmedim normalde cok aktif bir bebek normalmi sizce aranizda bu durumu yasiyan varmi
beybimom_ gebebirisi08 artık takip etmen gerekiyor balım hareketleri düzene girdi çünkü bişeyler yiyip sol tarafına uzan iki saat boyunca hareketlerini izle en az on hareket hissetmen gerekiyor doktora görünmen iyi olur bence
Babyy_Mom gebebirisi08 Zaman zaman durgun olabiliyorlar, hatta geri dönüşleri daha kuvvetli oluyor. 🤗 Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız acile veya sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyebilirsiniz. 🌸
cuteregina gebebirisi08 28.haftaya kadar hareketler düzensiz olabilir bebekler günde 15-18 saat uyuyor her gün aktif olmuyor bebekler bence normal
gebebirisi08 beybimom_ bugun cok hareketliydim birazda uyudum ondan olma imkani varmidir surekli evdeyim ani hareketlerim yok ama sizce bisey olma ihtimali varmdiir
beybimom_ gebebirisi08 evet olabilir ama ben hareketliyken de hissediyorum herkesin bebisi aynı olucak diye bişey yok ama gene de dikkat etmek gerekiyor sen nolur nolmaz iki saat uzan soluna say hareketlerini bakalım
dil_n gebebirisi08 stres yapmayın sakin kalın bence bende 26 haftalıkken yorulduğum gün hareketleri az gelmişti uzanın dinlenin çikolata -tatlı yiyin su için kıpırtı dahi olsa hissedersiniz Allah’ın izniyle Ara ara böyle olur çok fazla uyudukları haftalardayız Sağlıkla gelsinler inşaallah 🌼