Sevvalacr Kızlar rahim ağzımı ölçtürmek için hastnye gdyorm bu sefer başka doktora dua edin lütfen normal çıksnn🤲🤲
Goncimikk Sevvalacr rahim ağzı kısalığından 8 haftadır yatıyorum umarım sizde yoktur Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲
Sevvalacr AyEr evet kuzum aynısı var doktor demişti ama beni aydınlatmamıştı öyle birşeyin inşşallah olmadığını umud ediyorm🤲
AyEr Sevvalacr insallah yoktur canım bende tekrar yarın gıdıcem stresten ölcem anne olmak evladını dusunmekmıs😔🥰
Sevvalacr AyEr anne olmak çok farklıymış dedğin gibi evlat sevgisi bambaşka bende başka doktora gdyorm dicem böyle birşey varmı bide alttan ölçermisiniz dicem
Haribo42 Sevvalacr ayy tekrar yaz olurmu beklicemmm ins cok iyisindir rabbim herkese sifa verisn ya cok zor :(
Sevvalacr Kızlar rahim ağzı 27mm dedi iyi dedi dedm hocam kısalık var dedilr korkuyorm uzanıyorm felan dedm korkma dedi bir bebeğin geleceği varsa dikişli bile yırtar gelir dedi progestana devam et dedi 34.haftaya kdr
AyEr Sevvalacr korkma canım dıkkat et ılıskıye gırme agır kaldırma bı sıkıntı olmaz rabbıme emanet evlatlarımız
Zeynep7777777 Sevvalacr banada 19+3 27 mm dedi progestan ve magnezyum verdi ama yatıp dinleneceksin sürekli dedi
Sevvalacr Zeynep7777777 bana 27mm iyi yatmana gerek yok gelen bi bebek varsa yatma hiçbirşey faydasz dedi