mrvilay duygunisa Herkes o kadar farklı şeyler söylüyork kafam çok karıştı. Hiçbir isim içime tam anlamıyla sinmiyor 😕
duygunisa mrvilay bende sizin gibiydim çok şükür içime sinen bir isim buldum canım ilk kızıma Nisa ikinciye Erva ismine karar verdim adıyla gelsin sağlıklı bir şekilde . Sizin seçeneklerde sadece Nil güzel ama başka isimler düşünebilirsiniz diğerleri hiç güzel değil bebeğiniz bir ömür o ismi taşıyacak biraz daha araştırın derim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲🌸
mrvilay duygunisa çok araştırıyorum beğendiğim isimlerde oluyor. Ama işte bu tamam diyemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için🌸
nisan_g mrvilay aynı durumdayız bende cinsiyeti öğrendim kız olduğu kesinleşti ama bir tğrlğ içimize sinen bir isme karar veremedik bazı beğendiğimiz isimler oldu onlarda da o kadar yaygın ki herkeste duyar olduk çok sinir bozucu bir durummuş isim mevzusu 🤦🏻♀️
mrvilay Elay ve Mila ismi o kadar mı kötüymüş :)) Meyra ve Nil eşit gidiyor. Vallahi ankete göre kararımı vereceğim. Çünkü aile içinde de Meyra ve Nil ağırlıklı bölünme var😂 Eşimle net şu isim desek kimseye söz düşmeyecrk ama karar veremiyoruz🥹