Kusura bakmayın tekrar açmak zorında kaldım çünkü kimsenin önüne düşmedi 😔Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum şu an 20 haftalık hamileyim yaklaşık 16. haftadan beri falan böyle karnımın altında bölgesel sertleşmeler oluyor ben nasıl tarif etsem sanki böyle bir şey toplanıyor gibi sağda oluyor solda oluyor ortada oluyor bazen tam böyle gobegim tamamen sertleşiyor hani ben elimle ovalayıp şey yaptigimda da yaklaşık bir 15:20 saniye içinde yumuşuyor sertleşen yer dediğim gibi bazen tek taraflı da oluyor bunun için acile gittim birkaç kez normal doktora gittim hiç kimse anlamadı neden olduğunu hani daha erken dediler hani kasılma değil bu falan dediler net bir şey söylemediler o günden beri hep devam etti ama bugün dahada çoğaldı işte yarın da en erken oktay tosun bu doktora randevu buldum ilk defa bu hastaneye gideceğim bu doktora giden muayene olan memnun olan var mı açıkçası biraz çekiniyorum çünkü son zamanlar çok iyi doktor deneyimleri yaşamadım eğer bilginiz varsa bana bu konuda yardımcı olabilirseniz eğer çok sevinirim çok teşekkür ederim