Kader72 Kızlar dünden beri çok kötüyüm halsizlik yorgunluk bitkinlik 19 haftalıgim. Başımı kaldıramıyorum ne yapmam lazım tavsiyeleriniz önemlidir 😥😥
Ersozburcin Kader72 tansiyonunu ve demir değerini kontrol ettir dinlen yat çok yorma kendini ara ara bnada olmıştu genelde tansiyonum düşüyor.
Elikkk Bol bol yat uzan normal bu haftalar oluyor böyle şeyler tuzlu ayran iç tansiyonun düşmüşdür belki aç kalma
Kader72 Elikkk teşekkür ederim canım bende demir ve tansiyondan suphelendim daha dün doktora gittik herşey normaldir.
Kelebegimmm 14. Haftadayım bende de olduğu için dün doktora söyledim iyneler falan yazdı 5 günlük.yalnız bende çok şekerli şeyler içince biraz kendime geliyorum.yoksa halsizlik baş ağrısı aya kalkınca baş dönmesi göz kararması oluyor
Saratln Kelebegimmm şekerin düşüyordur canım o zaman. Dışardayken çantada illa bi şeker yoksa küp şeker bulundur.
Kelebegimmm Saratln zayıflıkla alakası yoktur o zaman onun.çünki zayıf değilim.tam aksi şekerden uzak kalmam gerektiğini düşğnüyordum ve öyle yapıyordum
Saratln Kelebegimmm annemden biliyorum canım şekeri hep düşer bende çok fazla ayakta kalınca çok acıkınca şekerim düşüyor hemen bi şeker atıyorum ağzıma zayıf değilim bende normal