nuuuur1998 36 haftalık hamileyim 18 eylül allah nasip ederse Doğumum var bebeğimin kilosu geçen hafta 2.600 dü ilk bebeğim 3.800 doğmuştu en hızlı ne kilo aldırır acaba?
Esma006 nuuuur1998 bu haftalar yavaşlıyor aslında ama ne yersen kar gibi düşün ve soluna yat yedikçe muz tahin pekmez karıştırıp ye her sabah yumurta haşlaması kaşar avakado nesquik tozu ile süt karıştır iç bebe bisküvisi bende işe yaradı
nuuuur1998 Esma006 soluma yatamıyorum çok bebek oraya baskı yaptığı için sol böbreğimi büyütmüş ağrı yapıyor
gamzeakarsu17 nuuuur1998 bende hiç soluma yatamıyorum kafası orada gövdesi sağda sağa yattığımda rahat ediyorum sola dönersem kesinlikle uyutmuyor vurjp duruyor
nuuuur1998 gamzeakarsu17 evet doğru doktor ayına göre önde dedi tâbi sağlıklı olması önemli ama 3 kilo kadarda olsun istiyorum çünkü doğunca illa kilo veriyorlar
nuuuur1998 Esma006 evet genelde hep sağ tarafa ama gece biraz soluma yatıyorum çünkü sağa yatmakta yordu 😞
gamzeakarsu17 nuuuur1998 alır az alan bebek 100 gram alıyormuş haftalık.çok alan tontikler 200 hatta 250grama kadar alabiliyormuş bebeğin yapısıyla alakalı sağlıklı olsunlar
_Ebrukaracan06_ Bacım senin yerinde olsam kilo aldırmazdım doğumdan önce 3.800 dediler doğumdan sonra 4.670 gram çıktı afedersin o kadar çok yırtılmam varki üzerine oturamıyorum
nuuuur1998 _Ebrukaracan06_ ayy geçmiş olsun ama benim 2. Hamileliğim ve doktorumu aynı seçtim çok ilgili bilgili ilk bebeğim 3.800 demişti öyle doğdu sezeryanla