bebekisteyen Kızlar daha yeni öğrendim.gebeligimi reglime göre 4+3 gebeyim arabayla giderken eşim kaza yaptı ben baya korktum ve sert vurdular bir şey olmuş mudur çok korkuyorum yarın doktora gidicem ama daha kesede gözükmez
bebek_annesiii bebekisteyen Geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah lekelenme yoksa. Hem daha yeni hamilesin kese bile oluşmamıştır belki canım korkma
bebekisteyen vanilyalibuse teşekkür ederim canım hayır lekelenme olmadı kaşık ağrımda ilk baslarla aynı inşallah bir şey olmaz çok korktum
bebekisteyen kincikupelikiz evet bizde öyle yapalım dedik kimseyede söylemedik aslidna ama çok teşekkür ederim
vanilyalibuse bebekisteyen çok şükür 💗 o kasık ağrısı zaten normal, bir şey yoktur Allah’ın izniyle 🌸 içini ferah tut evham yapma, çok beklediğin için her şeyde tedirgin oluyorsun o kadar iyi anlıyorum ki seni ama rahat ol, zaten yarın doktora da gideceksin 🫂
bebekisteyen beautiful_ belirtilerim gebelik belirtileri inşallah bir şey olmamıştır çok teşekkür ederim
bebekisteyen vanilyalibuse tamam canım vericem sadaka çok sağ ol içimi rahatlattin rabbimde doğumunda senin yanında olsun 💗
melismersin bebekisteyen ben 15. Haftamda kaza yapmıştık. Bebiş daha rahim korumasında olduğu için bir sorun olmuyormuş. Korktuğum ve kendimi kastığım için kasılmam olmuştu. Progestan vermişti doktor
vanilyalibuse bebekisteyen Allah’ım senden razı olsun kuzum benimm 💗🫂 inşaallah, hepimizin inşaallah 😍😘🫂
emosunanasi bebekisteyen Çok geçmiş olsun ağrın kanaman vs var mı ? Bende hamileliğimin 6. Ayında aynı şekilde kaza yapmıştık Allahtan kemerim bağlıydı yoksa baya savrulacaktık . 2-3 ay boyunca hep korktum ne zaman kırmızı ışıkta beklesek arkadan çarpacaklarmış gibi hissediyordum . Çok şükür bişey olmadı
bebekisteyen emosunanasi çok geçmiş olsun sizede ben gebelgin başında olduğun için korktum kanamam yok çok şükür