baby_sevigen mucize2112 Evet 2 kez kan verdim. Pazartesi verdiğim kan 2158,5 çıktı tekrar vermeyeceğim artık.
ruvhanim Benim de sat 30 temmuzdu dün test yaptım evde çift çizgi çıktı. 9 Haziran’da boş gebelikten kürtaj oldum yine doktora gitmeye korkuyorum. Daha kan testi vermedim
hllacrr Benimde son adet tarihim 27 temmuz adet gecikmem 4 gün geçince test yaptım hamileymişim kan verdim kanda 481 çıktı beta
mucize2112 hllacrr benim de kanda ilk 131 çıktı 48 saat sonra 349 çıktı 4 gün sonra yani bugün hastaneye gittim vajinadan bakıldı kese yoktu kan verdim 2387 çıktı ama kese yoktu 😔
baby_sevigen bebekisteyen Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🌸 Hayır henüz kontrole gitmedim önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum.
hllacrr mucize2112 normal karından ultrason ile baktı şuan 5+1 cuma günü tekrar kontrole gideceğim bir kere beta verdim endişelenme genelde 6 haftaya yakın kese gözüküyormuş inşallah bakalım bende cumayı bekliyorum zaman hiç geçmiyor öğrendiğimden beriii😣🫠
aysuozkaan mucize2112 mucize2112 teşekkür ederim cuma günü ilk kontrole gideceğimde beta yüksek sandım panik oldum umarım gözükür kesem sizede şimdiden güzel bir hamilelik olsun❤️
bebekisteyen mucize2112 sen kendini üzme devletteki cihazlar eski olduğu için geç görünüyorsen kendini üzme devletteki cihazlar eski olduğu için geç görünüyor
bebekisteyen mucize2112 sen kendini üzme devletteki cihazlar eski olduğu için geç görünüyorsen kendini üzme devletteki cihazlar eski olduğu için geç görünüyor