kafiyelianne Merhaba kızlar. Şimdiye kadar ki belirtilerim erkek bebek üzerine ama doktorum 11+2 de kız bebek diye tahminde bulundu. Sizin yaşadığınız belirtiler nelerdi cinsiyeti ne oldu ? Yazar mısınız
mirbusra kafiyelianne cnm belirtiler hiç önemli değil ben kızda erkek erkekte kız belirtisi yaşadım şimdi ikisinin karışımı ne çıkacak bilmiyorum yani hurafelere göre hele tatlı ekşi bulantı asla belli olmaz onlardan
zzsszz kafiyelianne üç çizgi gördü mü o tarz bir şey söyledi mi tam olarak aynısı benim de başıma geldi
mirbusra kafiyelianne ben kizimdq asla kusmadim çok rahat bı hamilelik yaşadim oğlumda bulantı kusma eksiler kız belirtisi hepsini erkekte yaşadım kizdada erkek
nrannn Ya onlar bence hurafe . Herkesin hormonal değişikleri olur vucunda . Herkesin hamılelıgı farklı . Ama çok gördüm erken teşhisin yanılttığını . Suan ben 16 haftalıgım haftaya öğrenecek inşallah . Benım de bulantım yok . Kusmadım hiö . sadece etten tavuktan vs. Tıskındım agır şeyler yıyemiyorum . @kafiyelianne
kafiyelianne zzsszz bişey söylemedi? Kız gibi dedi ama kızım veya oğlum diye sevmeyin bebeğim diye sevin şuan dedi
mirbusra nrannn oğlumda herşeye kusuyordum kızım da hiç sıkıntım olmadı ama bu tavuk görsem ölecem köfte zaten mutfağa giremiyorum
zzsszz kafiyelianne bana da önce erkek dedi yüzde doksan değişir mi dedim asla değişmez dedi 13 haftada kız dedi anlamadım