mercimektanesibebisim Merhaba herkese, aynı haftada olduğumuz gebelerle konuşmak istedim süreciniz nasıl gidiyor belirtileriniz ağır mı hafif mi her şey yolunda mı kendinizi nasıl hissediyorsunuz hamile olduğunuzu unuttuğunuz oluyor mu kilo aldınız mı 🥰
altuntepe mercimektanesibebisim merhaba sizinle aynıyız cuma günü kalp atışı için gittik ama doktor kalp atışını alamadığını söyledi bende biraz daha beklemek istedim
yrnrcns mercimektanesibebisim 7+4 yorgun halsiz ve mide bulantısı arada ayakta çok kalırsam bel kasık ağrısı yaşıyorum
morbid 7+3 günlüğüm salı günü doktora gitçez kalp atışını duyarız inşallah halsizlik sürekli uyumak istiyorum mide bulantım ara ara oluyor sağlıklı olsunlar
mercimektanesibebisim altuntepe devlete mi gittiniz özele mi. Devletteki cihazlarda daha geç duyuluyor. Allah’ın izniyle diğer gittiğinizde duyarsınız inşallah içinizi ferah tutun 🙏🏻
glsh2327 6+2 arada kasik bölgem çok ağrıyor hafif hafif karnım ağrıyor gibi miden çok yanıyor arada şu içince midem bulanıyor 😂 ilk hamileligim de hiç böyle değildi sadece çok hafif kasık ağrım vardi
mercimektanesibebisim glsh2327 bende hiçbiri olmuyor ya birkaç kere öğürme geldi geçti o kadar ama çok halsizlik var hep yatmak istiyorum
altuntepe mercimektanesibebisim özele gidiyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım geçen ki hamileliğimde de 7 . Haftaya geldiğimde doktor yine aynı şeyi söyledi kürtaja aldı bu sefer yine 7 haftalık kalp atışını alamadım kürtaja alalım dedi ama biz kabul etmedik biraz daha beklemek istedik i
mercimektanesibebisim altuntepe altuntepe bana da geçen hafta kalp atışı yok dış gebelik de olabilir demişti son adet tarihime göre 8 haftalık olması gerekiyordu bu hafta bebek 7 haftalık çıktı geç döllenme olmuş dedi belki sizin de daha geç tarihte duyulacak eli kolu düzgün sağlıklıysa gelsin inşallah canım biraz daha bekleyin bakalım Allah en hayırlısını bilir 🤲🏻
altuntepe mercimektanesibebisim bizde öyle olduğunu düşünüyoruz anneler hissederler derler ya hissediyorum bebeğim benimle Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim beta hcgm de çok düşük çıkmıştı geç tutnma olmuştu o yüzden biraz geriden geldiğini düşünüyorum çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🥹
mercimektanesibebisim altuntepe ben de duyacağına inanıyorum içime öyle doğdu inşallah kucağınıza almak nasip olur daha çok erken biraz daha zaman verin bol bol dua edin her şey güzel olur ☺️
altuntepe mercimektanesibebisim amin inşallah Allah razı olsun evlatlarımızı bize bağışlasın dualarınızda bana da yer verin lütfen 🙏