Baltatlim ARYa143 canım benim boyum 1.54 ilk dogumum normal oldu ikinci sezeryan oldu üçüncüyü ssvd yaptım ama 3 4 dikislerim de oldu
ARYa143 Baltatlim oy maşallah Rabbim bağışlasın canım🌸 😍 ssvd yaparken suni sancı ya da epidural frlan aldın mı, ben epidural düşünüyorum🌸
hirahera Baltatlim ssvd eski dikişler yırtılır rahim yırtılır diye korkutuyorlar siz böyle bir durum yaşadınız mı?
Baltatlim ARYa143 hayır canım almadım ben hastaneye gittiğimde tam aciklikti hemen doğuma aldılar rabbim isteyen herkese nasip etsin insalla sizde serklajliydiniz galiba daha kolay olur inşallah dogumumuz❤️
Mom_26 ARYa143 boyum 1.58 iki vajinal doğum yaptım bi tanıdığım 1.49 oda vajinal dogüm yaptı çatının boyla alakası olduğunu düşünmüyorum. 1.70 olup çatısı dar olan kadınlar var
ARYa143 eY7 ayyyy inan nası mutlu oldum okurken, Allah’ım da seni mutlu etsin gönlüne göre versin inşallah🌸🤭 🤲 Bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah🥹🥰💕
ARYa143 Baltatlim evet csnım serklajlıyım, brn de açiklık konusunda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum🤭 güzel dileklerin için teşekkür ederim 🥰😊
ARYa143 Baltatlim evet csnım serklajlıyım, brn de açiklık konusunda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum🤭 güzel dileklerin için teşekkür ederim 🥰😊
ahbuben ARYa143 Kimseye anlatmayın bence sadece bu değil niyet ettiğiniz hiçbir şeyi anlatmayın yapana kadar insanlar heves kırmaya bayılıyor
ARYa143 ahbuben o kadar haklısınız ki… Bunu bu konuda neden uygulamadım bilmiyorum sanırım çok istekli olduğumdan paylaşma isteği duydum, Artık soran olursa nasip dicem, Allah büyük niyetimi biliyo inşallah yapcam🌸💕
Prensesmom_ ARYa143 boy ile alakası varmı bilmiyorum 1.56 boyum ama ilk gebeligimde 9 cm açıklık ile sezaryan oldum zorunlu bayıldım çünkü acıdan bebeğinde kalp atışı düşünce almışlar acil şuan 3 üncü gebeliğim ssvd yapicam tekrar bir denemek istedim tabi risk olursa hemen sezaryana dönecek şekilde güveniyorum
ARYa143 Prensesmom_ nasip değilmiş sağlık olsın, ilk bebiş o şekilde gelmek istedi demekki 🥰 Gebelik ssvd miydi, sezeryan mı sizin 🌸
ARYa143 beautiful_ ooo maşallah 🥰 İlk doğumda kaç dikiş vardı peki, bir de çatı muayenesinde bişey dediler mi dar veya uygun gibi 🙄
bsnrzdmr beautiful_ merhaba ben dikişten ve iyileşme sürecinden çok korktuğum için sezeryan istiyorum ama doktorum normal için ısrar ediyor. İyileşme sürecinizi nasıldı sizin
yazgulkurt ARYa143 yok ama şüphem var 8 günüm var iki gün önce test yaptım negatif çıktı ama belirtilerim var
Busranur_mnts ARYa143 epizyo açtılar 4 5 dikiş gibi demişti doktor güzel bakınca çabuk iyileşir inşallah
beautiful_ ARYa143 dikiş sayısını demediler ama o kadar çok değildi İlk gebeliğim pandemi dönemi olduğu için çok sık hastaneye gidemiyorduk ondan yapılmadı ben bir hastalandım acile gittim o zaman normal doğum gözüküyor dediler