annemood Merhaabaaa kızlaaar kiwi göğüs pompası almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz bulunsun diye elektrikli olanını mı alsam yoksa giyilebilir olanı mı bilemedim kullanan var mı hangisi daha iyi olur sizce
Esra1999 annemood elektrikli kullanıyorum kaçtane aldıysam onun kadar dayanıklı ve güçlü çekim görmedim şaşmayın elektirikli olanı alın derim eller serbest pompa pişmanlıktır boş para tuzağı
Esra1999 annemood bana sorarsan al bacım ikinci çocuğum olucak şimdi onada kullanıcam mis gibi valla tavsiye üzerine almıştım bende kuzenlerimin yengelerim kullanmıştı efsane bişey al derim
annemood Esra1999 bende elektrikli düşünüyorum elektrikli almam daha mantıklı olucak galiba teşekkürler
Esra1999 annemood Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Manuel Göğüs Pompası Sessiz Ayarlı Emiş Gücü BPA’sız Silikon https://app.hb.biz/lSpFuID5sMaA Ben hepsi burada da aldım çok güzel geldi bakın isterseniz link girebilirse Burdan bakın
annemood gunes866_ öyle mi sağol canım ona da bakıyım giyilebilir olanı dimi senin dediğin de bir de çok can yakıyor diyorlar ama doğru mu