ada1234 Ben 5 gün önce normal doğum yaptım ama dikiş atıldı ve bu beş gün çok ağrılı geçti hala yürüyüp oturamıyorum çok zorlanıyorum daha önce yaşayan var mı ne kadar sürede iyileşti bu kadar ağrı normal mi
Saimeeeee ada1234 bendede oldu sanırım 15 20 güne fln temiz kullanıp bakımlarını yapınca azalır ins bende oturamiyordum başlarda
elifsn23 ada1234 benim çok sayıda dikişim oldu iç ve dış tam olarak kaçıncı gün geçti hatırlamıyorum ama 40 tan önceydi. İdrar yaparken sızlama vardı ayakta çok durursam ağrı oluyordu yürümek istemiyordum sadece uzanmak iyi geliyordu terleyince sızlıyordu geçti çok şükür
ada1234 Saimeeeee benimki çok kötü ya galiba açılmış iki üç saate bir ağrı kesici atmazsam duramıyorum
elifsn23 ada1234 geçer canım hiç merak etme ben de oturamıyorum ayakta da duramıyorum hep öyle kalacak gibi geliyor ama bir anda geçiyor
uzuncab Yürüyordum ama oturamıyordum bi an hiç geçmeyecek sandım. 10. Gğnde hafifliyor dediler gerçekten öyle oldu. Hatta 10. Gün bşr dikişim düştğ bile. 30. Günde tüm dikişlerim düştü 40ımda hiç acı vs kalmadı. Biraz sabret eskisine dönüyorsun
ada1234 uzuncab o kadar canım yanıyor ki sabrım kalmadı gerçekten ağrı kesici almaktan bıktım bide bebeğe de bakmak zorundayım emzirmek içine oturmak işkence gibi artık 😣😣
byznrky ada1234 emzirme yastığı kullanıyorsan yada şu instada falan battaneyiye rulo yapıp kılıfın içine koyuyorlar ya görmüşsündür öyle yapıp üstüne otur sert zemin can yakıcı oluyor. Dikişlerini kontrol ettir açıldı diye düşünüyorsan. Kuru tutmaya çalış. Benim hemoroid olduğu için onun acısından dikiş acıs ne kadarda geçti hatırlamıyorum ama 15 gün civarında geçiyor sanırım
ada1234 byznrky inşallah ya doğum bile daha kolaydı bana bebeğimin tadını çıkaramıyorum kontrole gittim bugün iç dikişte ödem olmuş dedi tekrar ilaç yazdı