Byzz61 Kozlar bugün transferimin 4. Günü normal adet ağrım var ama. Dünden beri sadece sol göğsüm de yeşil damlarlar çıktı göğüs ucuma doğru geliyor normal mi? İlaçlardan olur mu yoksa tutunmadna kaynaklı olabilir mi? Sağ göğsüm de yok ama
mamacool_ Byzz61 benimde var hatta şaşırmıştım görünce normal de yoktu. Gebelikte çıktı baya yoğun damarlar
aselinannesi1223 Byzz61 inşallah belirtidir ya bendede oluştu 2 gündür var baya transfer olmadım ama bende ilaçla yumurta büyüttük pcosum var inşallah güzel haberler alırız bata 2 gün kaldı 💞🥲
Byzz61 zuzu_59 mamacool_ Bende şaşırdım bende yoktu normal de hiç. Solda olup sağ da olmayınca şaşırdım bide daha 4. Gün acaba gebelik oluştu mu diye de sevindim
zuzu_59 Byzz61 gebelik belirtisi mi bilemem ve ben transfer olmadım o yüzden bilmiyorum. bende 8 haftadan sonra çıkmaya başladı iki göğsümde de var ama sol göğsümde damarların rengi daha koyu
sevimlipandahii Byzz61 transfer olmadım ama tedaviyle hamile kaldım bende pcos vardı Yumurta buyutma ilacı kullanıyordum o ay göğsümde mavi damarlar çıkmıştı belirti sayılır bence de
Byzz61 sevimlipandahii bende de Pcos var. Tüp bebek yaptırdım. Ama benim sadece sol göğsüm de sağ göğsüm de de var ama sol kada belirgin değil
aselinannesi1223 sevimlipandahii Ya maaşallah bende bu ay ilk defa kullandım yumurta için inşallah benimde belirtimdir ya🥲
sevimlipandahii aselinannesi1223 hangi ilacı kullanıyordun 1.denemede olmazsa da üzülme benim 4 ayda oldu 😍🌸
aselinannesi1223 sevimlipandahii 1 yıldır deniyoruz neredeyse doktor klomen verdi bu ay yumurtalarım kendi geç büyüyüp çatlıyordu 3 ay adet olmadığım oluyordu 1 kızım var tedavisiz oldu ama 2. Olmuyor bir türlü inşallah bu ay yüzümüz güler 💞
sevimlipandahii aselinannesi1223 benim de letuyla denedik zaten 1 kutuda 30 tane var tam kutu bitti ben hamile kaldım Allah’a bırak inşallah olur 🥰🌸
aselinannesi1223 sevimlipandahii inşallah canım ya bu gün değişik değişik rüyalar gördüm Rabbim hayra çıkarsın yarın beklenen adet günü çokmu kafama takıyorum bilemedim
sevimlipandahii aselinannesi1223 rahat olmaya çalış Ben hamile kaldığım ay hic hamileliği düşünmedim hep doktoruma gidip baştan alicaz diye düşünüyordum bı baktım gebelik olmuş stres yapma inşallah olucak