Ms21 Kızlar nasılsınızzz? Çatlak kremini kaçıncı haftadan sonra kullanmayı düşünüyorsunuz? Ve aklınızda bi marka var mı
aysesssk Ms21 badem yağı ve bebek yağını karıştırıp sürmelisiniz kızlar bildiğim en iyi çatlak yağı ve 14 15 haftada sürülebilir bence
ayferbyrz Adtqrdan doğal yağ aldım 14 haftadan itibaren kullanıcam banada görümcem söyledi oradan almamı kullandıkları iyi gediğini çatlak oluşmadıpını söyledi çatlak genetikmiş aslında umarım çok olmaz 🤲🏻🌸
leylizer Ms21 karnınızı çok gerdirecek hareketler yapmayın özellikle son haftalar, bi arkadaşım hep övünürdü hiç çatlağım yok diye doğuma bir iki hafta kala camlarını sildi sabah bi uyandı karnı komple çatlak
rk_waiting Ms21 Ms21 ben de 9+2 yim. Erken olduğunu biliyorum ama annem aşırı derecede çatladığı hatta ailemdeki bütün kadınlar harita gibi olduğu için başladım. Badem yağı ve jojoba yağını karıştırdım. Bi de bade natürelin çatlak yağını aldım ama sadece duştan sonra sürüyorum. İlerleyen haftalarda her güne geçmeyi düşünüyorum. Ben bu arada şimdiden kilo aldım