momyybaby Hanımlar akıllı uslu uysal bir kız bebek ismi istiyorum. İsimlerin huylara etkisi olduğuna inanıyorum. Çevrenizde uysal bebekliği tahat geçen uykuyu seven kız bebekler var mı 🙈 isimleri ne 🙈
ceydatck momyybaby ilk kızımın ismini Nil koydum bende çok inanıyorum gerçekten Nil nehri gibi çok hareketli ama zeki bir kız. Şimdi 2. Kızım olacak isim bulamıyorum beren koyacaktım dikbaşlı anlamı varmış vazgeçtim nehir koyacaktım akan hiç birseye tahammülüm yok 😀😀😀 duru düşünüyorum ne kadar duru tanıdıysam sakin uysal güzel
ozlm199393 İlk kızım Mira uykuyu çok seven bir bebekti ve hala öyle 7 yaşında, ikinci kızım Parla ve kuş gibi uykusu var.. Zeynep, Ela, bunlar benim yiğenlerim ve çok akıllı uslu sakin bebektiler ikisi de oldukça çalışkan ❤️
glsh2327 Kızımın adı Tomris İkra gerçekten isminin anlamı taşıyor bi dk durduğu yok 🤣 tekrar hamileyim kız olursa Umay gökçe olacak insallh
vascenceloss glsh2327 ben de kızım için Umay düşünüyorum daha çok içime sinen bir isim bulamadım eşim de Gökçe de olabilir diyor 😅
minikprensesimece momyybaby daha 25 günlüğüz tabiki gaz sancıları başladı ama onun dışında sakin gibi bende taze anneyim çok anlamıyorum😄