Kelebekkkk34 anonim211 senin niye bitti bacım ilaçların bitti mi ki ben 11+2yim hala 2 haftada bir gidiyorum cuma gidicem hatta sonra neolur bilmiyorum
anonim211 Kelebekkkk34 yok bacım ona bitti demedim stresim bitti anlamında ilaçlara devam ama doktor 1 ay sonra gel dedi sadece estrofemi kesti
Asill01 Kelebekkkk34 amin canm aminnnn isim düşündünüzmü kızlar @anonim211 kız erkek farketmez bize cinsiyet söylediler ama isim secemiorz😂😂
Kelebekkkk34 Asill01 yok canım cinsiyet belli olsun bakalım öyle düşünürüm şuan ikisini birden düşününce daha zor oluyo😂😂😂
Kelebekkkk34 anonim211 he 1 ay sonra bıraktırcak demekki hepsini 1 ay nasıl sabrediceksiniz ya ben 2 hafta zor dayanıyorum 😂
anonim211 Kelebekkkk34 evet öyle dedi bir ay sonra bırakırız dedi valla çok uzun ve karnım artık iflas durumda ben de bilmiyorum nasıl devam edeceğim 🤦🏻♀️
Asill01 anonim211 kese yuvarlaksa kız ovalse erkek diorlar ama içime kız dogdu senin kızın olcak sanki😂sadece hissiyat bu anlamam keseden fln
Kelebekkkk34 anonim211 valla bilmiyorum aşko kendi bebişime de tahmin yapamadım😂 ikimizinde kesesi yuvarlak ama benim 10. Haftada fasulye oldu kese artık nasip işi😅
anonim211 Kelebekkkk34 @Asill01 kızlar herkes 8. Haftada çok mide bulantısı oluyor diyorlardı bende geçen hafta kesildi bulantı yok hiç 8+4 bugün sizde olmuş muydu
anonim211 Kelebekkkk34 benim midem normalde de sıkıntıdır da 6.-7. Hafta arasında biraz kötüydü ama hiç kusmadım öyle anlatıyorlar şöyle kötü böyle kötü geldi bana pimpirik perileri 😂
Kelebekkkk34 anonim211 evet ben de korkuyordum herkes bitik halde benim niye midem bulanmıyo diyodum😂 nazar değsin diye herkese dedim midem bulanmıyo çok rahatım falan 😂😂😂 ama daha da bulanmaz zaten herkesin gebeliği farklı