Kelebekkkk34 anonim211 bilmiyorum canım ben de çok olmadı ara ara batmalar oldu bide ilk günler sadece regl sancısı gibi olmuştu ama herkeste farklı tabi doktoruna sordun mu
Kelebekkkk34 anonim211 normal der zaten şuan 6 haftalık falansın herhalde o haftalar batma falan sık oluyo benim doktorum adet ağrısı batma vs olursa korkma normal demişti
anonim211 Kelebekkkk34 evet arada batma da oluyor bu kadar sürer mi onu bilemedim ondan size sormak istedim sağol canım 🌸
Kelebekkkk34 Asill01 yaa hadi gözün aydın sağlıkla gelsin prenses 🌸 kaç haftada gördü kesin mi dedi ayyy çok heyecanlıı
bebegim12_ anonim211 devam etmiştim ben ama pişman oldum onların yoğunluğı ve dikkat ettiği şeyler farklı
Asill01 Kelebekkkk34 11diye biliordm 11+3 ölçümlere göre adet tarihini geri çekelim dedi gördüğüm kız ama 10gün sonra tekrar gel netleşelim %80kız dedi
Kelebekkkk34 Asill01 daha küçükmüş canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🥰 benimde 3 gün ilerden söylüyo adeti geri mi çekmek lazımmış yarın kontrolüm var unutmazsam sorarım 😊
anonim211 Asill01 öf ben de değiştircem bi gideyim de inşallah bir sorun çıkmazsa hayırlı olsun prensesin inşallah benimkide kızdır aşırı kız istiyorum 🥹🌸
Asill01 Kelebekkkk34 şükür bnm kalçadan olan progestanı bıraktırdı fitil 3 gün günde iki sonra günde bire düş bir anda bırakmayalım 14-15.haftaya kadar dewam fitile dedi
Kelebekkkk34 Asill01 bana fitili bıraktırmıştı kalçadan devam et dedi sanırım yarında kalçayı 2 günde 1e düşürcek 2 hafta devam et dicek.