Seymatrkay anonim211 Kullanıyorum ona da şu an ki doktorum karar veriyor. Günde 3 defa kullanmaya devam edeceğim.
anonim211 Seymatrkay ben progestanı hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum o yüzden sinsilik doktor değiştiremedim
anonim211 Kelebekkkk34 ayyy çok heyecanlı ne güzeell bir prenses vardı @Asill01 bir de paşa geliyor şimdi 🥳 benimki ne acabaa kaçıncı haftaydı canım
Kelebekkkk34 anonim211 evet yaa 11+6 da söyledi canım büyük ihtimalle erkek dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zaman daha kesin olur. Bizim belirtilerimiz benziyo doğum günümüzde aynı bence cinsiyetimiz de aynı olabilir😂😂
Asill01 anonim211 yaa hayırlı ewlatlarımız olsun inşallah canm sıra sende bakalım sen nezmn ögreneceksn hadi ögreninde artk alışveriş konusuna başlayalım gerçi bn nerdeyse bitirdim sayılırda daha cok araştırma yapıorm bisürü şey war😁
anonim211 Kelebekkkk34 ay ben niyeyse hep kız istiyorum 🥹 sağlıklı olsun tabi ama bende keşke erken gidebilseydim 1 ay dedi mahvetti beni
Kelebekkkk34 Asill01 amiin canımm seninde mi 12. Haftada tahmin yapmıştı? @anonim211 1 ay sonra gitcek kesin gözükür😍
Asill01 Kelebekkkk34 11.haftada başladı kız demeye 😁bacım kız bebek saklar göstermez diorlardı bnmki baya bi rahattı acmış bacaklarını adam görmek istemesede beni gör diyordu 😂😂😂edepsiz kız bnmki😂😂😂
Kelebekkkk34 anonim211 sen de 10. Haftada devlete git hem kaydın olsun hem bebişi gör😂😂 Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsun da iki meyveyide tattırsın Rabbim hepimize
anonim211 Kelebekkkk34 burdaki devlet hastaneleri kötü ya memleketimde olsam giderdim beklicem artık mecbur 🤷🏻♀️😂
Asill01 Kelebekkkk34 hemde çok😂😂😂😂doktordan cıktıktan sonra kızdım edep yahu edep bu nedir açmışsın her tarafını die eşim aklınımı yitirdin sen delimisin çocuga ne diosn dio😂😂😂😂