kızlar kontrole gittiğimde muayene ederlerken 4 cm açıklık farkedip beni hastaneye yatırdılar nst de sancılarım yoktu doktorlar beni eve göndermek yerine bu akşam seni burada dinlendirecez dediler boş boş yatırdılar beni ertesi sabah hala açıklık 4 cm suni sancı başladılar serumla. öğlen ezandan sonra benim sancılarım başladı ve saat ilerledikçe daha da arttı artık dayanamayacak boyuta geldim ağlamaktan mahvoldum açıklığa bakıyorlar yine 4 cm sadece incelme olmuş diyorlar sonra bi anda suyum patladı bildiğin balon patlar gibi patlıyor ve sıcak su akıyo baya 2 saat sürekli aktı o ikindi vakti artık dayanamamaya başladım öleceğimi zannettim geldiler açıklığa bakmaya 5-6 cm diyorlar ama mümkün değil o ağrıya o açıklık psikolojik düştüm daha bi bu kadar daha bekleyeceğim o ağrıları kaç saat daha çekicem diye 15 dk sonra ağlamalarımı duyan doktor geldi bi baktı 9 santim doğuma alalım dedi kızlar ben 15 dk da açıldım resmen doğum kısmı inanılmaz kolay birkaç kez kaka yapar gibi ıkınıyorsunuz ebe yardım ediyo o kısımda kafa çıktığı an ıkınmanızı istemiyor dinleniyorsunuz resmen onlar evirip çeviriyorlar çıkarıyorlar bebeği. ama size tavsiyem bence kendi sancınızla doğurun suni sancı gerçekten korkunç bi şey nefes aldırmıyo duran biten dinlendiren bi sancı değil ama kendi sancınız sürekli bi ağrı olmuyormuş bebişi kucağıma aldığımda hepsi geçti şaka yapmıyorum ağrıdan duvarları yumruklarken doğumdan 15 dakika sonra yürüyerek çıktım sanki hiç doğum yapmamışım gibi ve bebek doğar doğmaz tak diye göbeğim indi ertesi gün korse takmaya başladım bugün doğum yaptığımın 5. günü ve karnım neredeyse hamilelikten önceki haline geldi az bi çıkıntı kaldı vajinal doğum rahatlığı gerçekten çok güzel sadece suni sancıyı önermiyorum